Home » Kiezelstenen Bel nu » 030 – 785 14 46

Kiezelstenen

Kiezelstenen zijn zeer geschikt om de mooiste mozaïeken mee te maken. Doordat de kiezelstenen natuurproducten zijn, komen ze voor in de meest uiteenlopende soorten, vormen, maten en kleuren. Dit zorgt ervoor dat werkelijk iedere creatie met kiezelstenen zorgt voor een unieke sfeer. U kunt met de kiezelstenen een mooie tuin creëren, maar ook in de keuken, de hal, in de badkamer, de woonkamer of op het toilet kan er een prachtig geheel worden ontworpen met een mozaïek van kiezelstenen.

Wij leggen de kiezelstenen graag op hunplaats

Het maken van een mozaïek met kiezelstenen is niet eenvoudig. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat geen steentje precies gelijk is aan het volgende. Wilt u toch kunnen genieten van een prachtige kiezelstenenmozaïek die een uniek geheel naar wens vormt? Schakel dan de vakmensen van Eurokam in. Wij hebben een jarenlange ervaring in het leggen van de meest uiteenlopende soorten en vormen mozaïeken van kiezelstenen, binnen en buiten. Wij staan garant voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat dat uw verwachtingen meer dan overtreft.

Contact

Op onze website vindt u enkele foto’s van ons werk met kiezelstenen. Uiteraard kunnen wij u ook meer vertellen over de mogelijkheden met de natuurlijke kiezelstenen, welke wij per stuk leggen om het beste resultaat te garanderen. U kunt vrijblijvend bellen naar 030 – 785 14 46, mailen naar info@eurokam.nl of het online contactformulier invullen, ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.


Interessant? Deel deze pagina


FG stijl / The Dylan / foto door James Stokes